Studiebegeleiding en coaching op maat van de student

Bij Solutio bieden we studiebegeleiding en -coaching op maat aan. We starten altijd met een oriënterend gesprek waarin we, in nauw overleg met de student en de ouders, op zoek gaan naar het meest geschikte traject. Hierbij wordt besproken waar de moeilijkheden precies liggen en wat de werkpunten zijn. Aan de hand van de geïdentificeerde noden wordt dan samen met de student een programma opgesteld en een geschikte coach toegewezen.

Coaching op alle niveaus

Van het trainen van leesvaardigheden in de lagere school over bijlessen in wiskunde en wetenschappen in het middelbaar onderwijs, tot specifieke studiecoaching op universitair niveau, bij Solutio helpen we jou vooruit. Binnen ons breed gamma aan studiecoaches wijzen wij de geschikte begeleider toe voor elke student.

Ervaren en gemotiveerde coaches

Bij Solutio werken we enkel met ervaren en gemotiveerde studiecoaches ! Al onze studiecoaches zetten zich volledig in en bereiden de leerstof grondig voor. Moeilijke leerstof brengen zij stapsgewijs, op een rustige en pedagogische manier over omdat ze begrijpen welke kwaliteiten jij hebt en waar jij het precies moeilijk mee hebt. Daarom starten wij geen studiecoaching op zonder voorafgaand oriënterend gesprek. 

Bijles wiskunde

Locatie waar de bijlessen doorgaan

De bijlessen en coaching gegeven door de coaches van Solutio gaan door in onze burelen, Edmond Vandervaerenstraat 45, 1560 Hoeilaart.

 

 

 

 

Contact informatie

SOLUTIO

Villers Jean-François   &   Kunnen Jan
0468/31.09.11                   0497/85.29.38

info@solutio-vlaanderen.be
www.solutio-vlaanderen.be

 

RSZ-nummer: 262-192-2769-88

 

                

Volg ons op Facebook