Toelatingsexamen Arts en Tandarts (TAT)

Ben je echt gemotiveerd om de weg in te slaan en te eindigen in het uitdagende en veeleisende beroep van medicus of tandarts? Kijk je op tegen de zware toelatingsexamens en weet je niet goed hoe je je hier best op voorbereid? Wij kunnen jou helpen, als je bereid bent om kritisch te reflecteren op je kennis (of de lacunes erin), op je studiemethode en je inzet.

Omdat we elke student maximale slaagkansen willen gunnen is het belangrijk een soort panoramische foto te maken van waar jij op dit moment staat als student. Is je kennis grondig genoeg? Heb je genoeg inzicht in de leerstof, kan je vlot doorschakelen van theorie naar toepassing, kan je de essentie vatten, onderscheid maken tussen hoofd-en bijzaken? Steek je voldoende tijd in het leren en is je methode van studeren efficiënt? Kan je je houden aan wat je je hebt voorgenomen te doen? Dit is waar we op inzoemen tijdens een oriënterend gesprek, tijdens individuele begeleiding en groepsbegeleiding van studenten op jouw niveau. We hanteren geen schools systeem waarin je “reproduceert” wat je leerde. Wij vormen zelfstandig denkende volwassen studenten die zich de leerstof eigen maken.

Locatie waar de bijlessen doorgaan

De bijlessen en coaching gegeven door de coaches van Solutio v.z.w. gaan door in onze burelen, Edmond Vandervaerenstraat 45, 1560 Hoeilaart.

 

 

 

 

INFORMATIE

SOLUTIO VZW

Villers Jean-François   &   Kunnen Jan
0468/31.09.11                   0497/85.29.38

info@solutio-vlaanderen.be
www.solutio-vlaanderen.be

 

RSZ-nummer: 262-192-2769-88

 

         

Volg ons op Facebook